Du er logget ud – men vi har gemt din varekurv. Log ind igen og se indholdet i din varekurv.

Produktet er nu i din varekurven

Varekurv

Dekorer en gymnastikpose

DIY

by Panduro

Dekorer en gymnastikpose

Vil du dekorere en gymnastikpose i din egen stil? Vi har brugt Fabric Watercolour, som er en ekstra tyndtflydende tekstilfarve. Du kan dryppe med pipette og give den et tie-dye- eller akvarellook. Prøv dig frem, og skab drømmende mønstre med akvareleffekt. Brug tekstilpenne til at lave mønstre eller skrive initialer. Lav gymnastikposen lige så unik, som du selv er ❤️ Tip! Brug handsker for at undgå at få farve på hænderne. Husk også at lægge plast under gymnastikposen for at beskytte bordet. Læg plast eller et stykke karton ind i posen, hvis mønstret ikke skal trænge igennem til bagsiden.

Dekorer en gymnastikpose

Sådan gør du

  • 1

    Forvask gymnastikposen med vaskemiddel og uden skyllemiddel. Så forsvinder appretur og andet snavs, som gør det svært for farven at binde på stoffet.

  • 2

    Gør hele posen våd, og vrid den.

  • 3

    Gør hele posen våd, og vrid den.

  • 4

    Dryp farve med en pipette langs posen i en stribe. Vi valgte øverst, midten og forneden, men du gør, som du vil.

  • 5

    Skal farven flyde mere ud? Dryp vand på, det giver en større akvareleffekt. Fortsæt, til du er tilfreds.

  • 6

    Lad posen tørre. Er det, som det skal være? Fortsæt til trin 7 for at fiksere farven. Har du lyst til at lave noget mere? Tegn og dekorér med tekstilpenne, til du er tilfreds.

  • 7

    Lad farven tørre, og fikser den derefter med strygejern indstillet på bomuld uden damp i 5 minutter. Nu tåler tøjet vask ved maks. 40 °C. Vask tøjet separat de første gange, så eventuel overskudsfarve forsvinder.

Flere krea-idéer
Trustpilot