Du er logget ud – men vi har gemt din varekurv. Log ind igen og se indholdet i din varekurv.

Produktet er nu i din varekurven

Varekurv

Gelli Arts – trinvise instruktioner

DIY

by Panduro

Gelli Arts – trinvise instruktioner

Vil du prøve at lave dine egne tryk med Gelli Arts, men er du i tvivl om, hvordan det fungerer? Vi har lavet en guide, så du nemt kan komme i gang. Følg vores trinvise beskrivelser, og opdag, hvor sjovt det er at lave sine egne tryk. Brug alt fra billeder fra forskellige blade til ting, der findes i hjemmet. Du kan også lave genbrugskunst og trykke mønstre med bølgepap, bobleplast eller krøllede plastikposer. Desuden kan du tegne detaljer med bl.a. Limitless Markers. God fornøjelse med din nye yndlingshobby!

Mere inspiration med Gelli Arts

Gelli Arts – trinvise instruktioner

Sådan gør du

  • 1

    Rul malingen tyndt ud på Gelli Arts-pladen. Læg derefter det udklippede billede på farven. Stryg med hånden over hele motivet, så det overføres.

  • 2

    Løft motivet forsigtigt, og tør overskydende farve af med vådserviet eller en fugtig klud. Det er kun motivet, der skal blive tilbage. Lad farven tørre.

  • 3

    Rul et tyndt lag af baggrundsfarven ud over det tørre motiv. Læg trykpapiret på den våde farve, og stryg over det hele, så farven binder.

  • 4

    Læg en bog oven på trykpapiret, og lad farven tørre i ca. 5-10 minutter. Løft og se, om farven sidder fast, inden du trækker papiret af venligt, men bestemt.

Trustpilot