Du er logget ud – men vi har gemt din varekurv. Log ind igen og se indholdet i din varekurv.

Varekurv

Genbrug papir med Gelli Arts

DIY

by Panduro

Genbrug papir med Gelli Arts

Der er meget papir, der kan bruges til at trykke Gelli Arts på. Her er det gamle bøger med gulnede blade, der blev til trykpapir. Avispapir kan dog ikke bruges. De kan sætte permanente aftryk på Gelli Arts-pladen, som ikke kan fjernes. Her har vi brugt plantedele til at lave trykket. Ved først at trykke med planten og derefter uden opstår der et dobbelttryk på det samme papir – dobbelt så flot! Prøv dig frem og se, hvad der fungerer for dig.

Vil du se mere Gelli Arts?


Genbrug papir med Gelli Arts

Sådan gør du

  • 1

    Rul en lille mængde farve ud i et tyndt lag på Gelli Arts-pladen. Læg planten på farven, og placer trykpapiret over. Stryg med hånden over hele siden, så trykket overføres til papiret.

  • 2

    Løft forsigtigt trykpapiret, og fjern planten. Læg papiret tilbage samme sted, og stryg med hånden over hele overfladen. Tip! Lad overkanten af papiret blive siddende lidt i farven, så falder det lettere tilbage på plads.

  • 4

    Læg en bog oven på trykpapiret, og lad farven tørre i ca. 5-10 minutter. Løft og se, om farven sidder fast, inden du trækker papiret af venligt, men bestemt.

Trustpilot