Du er logget ud – men vi har gemt din varekurv. Log ind igen og se indholdet i din varekurv.

Produktet er nu i din varekurven

Varekurv

Lav ispinde med rørperler

DIY

by Panduro

Lav ispinde med rørperler

Rørperler kan lægges i næsten alle former. Giv fantasien frit løb, og lav din yndlingsis med perler. Her har vi sat en nål fast på bagsiden for at lave en pin formet som en is. Du kan også bruge dem i legetøjskiosken, sætte dem sammen til en lækker og flot uro eller sætte dem fast på et lærred til et iskoldt billede. Lav perleis i store mængder!

Lav ispinde med rørperler

Sådan gør du

  • 1

    Vælg stiftplade

    Vælg den rigtige type stiftplade til dit motiv. Til isene har vi valgt en kvadratisk plade, der kan bygges ud, så du kan sætte flere plader sammen og bygge en kæmpestor is, hvis du vil.

  • 2

    Tæl rigtigt – læg rigtigt

    Begynd at sætte perler nederst på isens kræmmerhus. Start i bunden midt på perlepladen, så undgår du at tælle forkert, så motivet havner uden for pladen.

  • 3

    Stryg dit motiv

    Nu skal motivet stryges. Se filmen under billedet for at se, hvordan du stryger din perleplade. Husk at bruge strygepapir!

  • 4

    Sæt brochenålen fast

    Lim brochenål eller pins fast på bagsiden. Hvis du laver et stort motiv, er det bedst at bruge flere brochenåle, så hænger motivet mere stabilt. Lad limen tørre, og så er den klar til at pynte på din taske eller en jakke.

Flere krea-idéer
Trustpilot