Du er logget ud – men vi har gemt din varekurv. Log ind igen og se indholdet i din varekurv.

Produktet er nu i din varekurven

Varekurv

Lav et enkelt tylskørt

DIY

by Panduro

Lav et enkelt tylskørt

Hvem drømmer ikke om at lave piruetter i et fint skørt? Følg disse enkle skridt til at lave et sødt balletskørt, som passer til alle små ballerinaer. Du behøver næsten ikke sy noget, men binder bare tyl fast i et stykke elastikbånd. Nederdelen kan matches med en hale og en flot sminkning, hvis barnet vil klæde sig ud som ulv eller et andet dyr til halloween eller fastelavn.

*Klip først tyl med en bredde på 280 cm over på midten, og så kan du nemt klippe stykker ud i størrelsen 140 x 40 cm. Tyl i en bredde på 150 cm kan du bare klippe ud i stykker.

Fuldend ulvelooket:


Lav et enkelt tylskørt

Sådan gør du

  • 1

    Mål dit barns talje, og klip et stykke elastikbånd af i en passende længde. Sy enderne af båndet sammen til en ring.

  • 2

    Klip 40-50 stykker tyl a 140-150 x 40 cm.*

  • 3

    Tag et stykke tyl, og fold det på langs. Før løkken ind under elastikbåndet, og stik enderne ind i løkken. Træk enderne til, så tyllen sidder godt fast omkring båndet. Bind alle tylstykkerne fast på samme måde omkring hele båndet. Tag hvert andet stykke hvidt og hvert andet gråt.

  • 4

    Læg nederdelen på et plant underlag, og klip den til i den ønskede længde, så kanterne bliver jævne forneden.

  • 5

    Sy en hale i kunstpels på, hvis barnet vil klæde sig ud som ulv eller et andet dyr. Læg stofstykkerne ret mod ret, og vend halen rigtigt. Sy halen fast i hånden i elastikbåndet.

Flere krea-idéer
Trustpilot