Du er logget ud – men vi har gemt din varekurv. Log ind igen og se indholdet i din varekurv.

Produktet er nu i din varekurven

Varekurv

Lav personlige knager med resin

DIY

by Panduro

Lav personlige knager med resin

Det bliver garanteret meget sjovere at hænge sin jakke op på ens egen fotoknage. Lad alle i familien få hver deres knage med deres eget foto. Resinet gør billedet mere slidstærkt og giver en spejlblank overflade. Husk at beskytte hele arbejdsoverfladen med plast, før du går i gang med at blande resinet. Resin kan blive mat af vandstænk, så undgå at placere knopperne i fugtige miljøer som badeværelser.

Lav personlige knager med resin

Sådan gør du

  • 1

    Mal kanten af træknoppen med hobbylak, og lad det tørre.

  • 2

    Udskriv et foto på almindeligt printerpapir. Klip fotografiet til, så det passer til træknoppen. Stryg et lag laklim på træknoppen. Sørg for, at limen ikke klumper, og tryk så billedet godt fast ovenpå. Eventuelle bobler glatter sig som regel ud, når limen er tør. Lad det tørre helt i mindst nogle timer.

  • 3

    Pensl et nyt lag laklim oven på billedet, og lad det tørre til næste dag.

  • 4

    Lav en spejlblank overflade på fotoknoppen med Glazing Resin. Læst først den medfølgende vejledning igennem. Brug beskyttelseshandsker, og bland resinet omhyggeligt efter anvisningerne i mindst 5 minutter (ellers risikerer du, at det ikke stivner).

  • 5

    Hæld resinet ud midt på billedet. Vend knoppen lidt i forskellige retninger, så det flyder ud over hele overfladen. Hvis ikke resinet dækker helt ud til kanten, kan du stryge det ud med en ren pensel. Lad træknoppen stå plant og tørre til næste dag.

  • 6

    Nu er knoppen klar til at blive monteret.

Flere krea-idéer
Trustpilot