Du er logget ud – men vi har gemt din varekurv. Log ind igen og se indholdet i din varekurv.

Produktet er nu i din varekurven

Varekurv

Lige nu: Fri fragt over 100 kr! Gælder til Budbee Box eller Bring udleveringssted.
Prøv forskellige akvarelteknikker

DIY

by Panduro

Prøv forskellige akvarelteknikker

Sæt gang i kreativiteten og test forskellige sjove teknikker med akvarelfarve! Med såkaldt drawing gum kan du afdække de områder på papiret, som du ikke vil farvelægge. Vælg mellem maskeringspen eller maskeringsvæske, som du lægger på med en pensel. Prøv også at lave cool effekter med bobleplast, som du trykker ned mod den våde akvarelfarve. Når du maler med akvarel, kan du skabe flot, abstrakt kunst med nogle enkle tricks. Slip fantasien løs, og prøv dig frem!

Prøv forskellige akvarelteknikker

Sådan gør du

  • 1

    Drawing Gum-pen: Tegn et motiv på akvarelpapir med pennen, og lad det tørre. Mal derefter med akvarelfarve over motivet. Farven binder ikke der, hvor du har malet med pennen. Gnid gummien væk, når farven er tør, og se hvordan motivet dukker frem.

  • 2

    Bobleplast: Mal med akvarelfarve, og læg bobleplast ovenpå, før farven er nået at tørre. Tryk plasten lidt til, og lad den blive liggende, til farven er tør. Fjern så plasten, og se de flotte effekter, der er opstået.

  • 3

    Flydende Drawing Gum: Tegn eller stænk flydende gummi på med en pensel, og lad den tørre. Mal hele papiret over med akvarelfarve. Gnid gummien væk, når farven er tør, og se stænkeffekten, der fremkommer.

Flere krea-idéer
Trustpilot