Du er logget ud – men vi har gemt din varekurv. Log ind igen og se indholdet i din varekurv.

Produktet er nu i din varekurven

Varekurv

Transparent skuldertaske

DIY

by Panduro

Transparent skuldertaske

Lav den fedeste taske af en Fanzy-skive og transparent plast! DET SKAL DU BRUGE: en skæremåtte, en stor skærekniv, en metallineal, beskyttelseshandsker, beskyttelsesbriller, et multiværktøj eller en boremaskine med smalt bor, sandpapir, en slibeklods samt to tykke bøger (med omslag i karton, ikke plast).

Transparent skuldertaske

Sådan gør du

  • 1

    Sæt ovnen på 180 °C. Beslut, hvor stor tasken skal være. Vi har skåret ca. 5 cm ind på hver side af Fanzy-skiven. For at skære skiven til, skal du skære frem og tilbage på samme sted ca. 15 gange. Pas på ikke at skære for hårdt. Når du har skåret en dyb rille i skiven, kan du knække stykket af og glatte skærefladen med sandpapir. Rengør så skiven med vand og en ren klud (gnid ikke, så bliver skiven ridset). Gentag på den anden kant.

  • 2

    Læg bagepapir på en bageplade, og læg Fanzy-skiven på. Sæt pladen midt i ovnen og vent 3-4 minutter, til skiven bliver blød og formbar. Tag pladen ud, og læg forsigtigt bogen på den ene halvdel af Fanzy-skiven (med bogens ryg ind mod midten). Fold skiven over bogen, så skiven former sig efter bogen. Læg den anden bog ovenpå og vent, til skiven er stivnet.

  • 3

    Sæt maskeringstape på kanterne og midt på den ene side og marker, hvor du skal bore. Bor forsigtigt på markeringerne uden at lægge kræfter i. Rengør skiven med vand og en ren klud (gnid ikke, så bliver skiven ridset).

  • 4

    Mål ud og klip taskens korte sider til i transparent plast. Lav hul med nitteværktøjet, og slå derefter en ring i hver af de korte sider, hvor skulderremmen skal sidde. Sy plaststykkerne fast på tasken med fiskesnøre, og afslut med flere stramme knuder, så fiskesnøren ikke går op.

  • 5

    Klip en klap i transparent plast, og sy den fast på tasken. Sy et Fanzy-vedhæng fast midt på tasken som en knap. Luk klappen og marker, hvor du skal lave et snit for at kunne lukke tasken. Klip et langt smalt stykke til skulderremmen, og træk enderne gennem ringene fra ydersiden. Buk derefter hver ende om på indersiden af skulderremmen og sy dem fast.

Flere krea-idéer
Trustpilot