Du er logget ud – men vi har gemt din varekurv. Log ind igen og se indholdet i din varekurv.

Produktet er nu i din varekurven

Varekurv

Design dit eget julepapir

DIY

by Panduro

Design dit eget julepapir

Giv julegaverne en personlig indpakning med papir, du selv har trykt! Brug et naturfarvet gavepapir som baggrund, og mal grantræer eller noget andet flot på hist og her ved hjælp af en skabelon. Stænk også lidt hvide snefnug på med en pensel som en sidste finish. Hele julegaven bliver som et flot kunstværk, som kan pynte under juletræet i dagene op til jul.

Design dit eget julepapir

Sådan gør du

  • 1

    Vælg et julemotiv i skabelonen, som du vil bruge på dit papir. Dæk nærliggende motiver med noteslapper eller maskeringstape.

  • 2

    Hæld lidt farve ud på et paletark. Rul en skumgummirulle i farven, eller dyp en duppesvamp i den. Kør overskydende farve af på et stykke papir. Hvis du har for meget farve på rullen, kan den trænge ind under skabelonen.

  • 3

    Rul motivet på gavepapiret. Farven behøver ikke dække fuldstændigt, faktisk ser det flot ud, hvis den ikke er helt jævn. Fjern skabelonen, og tør motivet med en hårtørrer.

  • 4

    Flyt skabelonen, og lav flere farvetryk hist og her, til du har et stykke gavepapir, der er stort nok til gaven, der skal pakkes ind.

  • 5

    Stænk eventuelt lidt hvid farve på med en pensel, så det ligner snefnug.

Flere krea-idéer
Trustpilot