Du er logget ud – men vi har gemt din varekurv. Log ind igen og se indholdet i din varekurv.

Produktet er nu i din varekurven

Varekurv

Giv en pralinerblomst som gave

DIY

by Panduro

Giv en pralinerblomst som gave

Blomster og chokolade er noget af det bedste i verden! Kombiner de to skønne ting i en papirblomst med en udsøgt chokoladepraliner som en overraskelse i midten. Pralinerblomsten er perfekt som gave til en, du holder af, måske til en fødselsdag, mors dag, fars dag eller bare som en fin værtindegave.

Giv en pralinerblomst som gave

Sådan gør du

  • 1

    Lim den ene ende af papiret omkring en chokoladepraliner fast på toppen af en blomsterpind. Sno blomstertape omkring, til pralineren sidder godt fast.

  • 2

    Klip et 5 x 20 cm stort stykke sort silkepapir ud. Sæt dobbeltklæbende tape på den ene langside. Klip smalle frynser langs den anden langside ned til tapen. Fjern beskyttelsespapiret fra tapen, og sno den omkring pralineren, så frynserne stikker op rundt omkring.

  • 3

    Klip en 5 x 125 cm lang strimmel af crepepapir. Klip kanten bølget på den ene langside. Sæt en strimmel dobbeltklæbende tape langs den lige langside, og sæt strimlen fast under silkepapiret omkring pralineren. Lav nogle dobbeltfolder på strimlen, når du sætter den fast, så bladene bliver bølgede som på en valmue.

  • 4

    Sno grøn blomstertape omkring bunden af blomsten og videre ned ad blomsterpinden, hvis du vil have en grøn stilk.

  • 5

    Pak papirblomsten ind i silkepapir med en snor omkring, og bind et lille kort fast med en hilsen.

Flere krea-idéer
Trustpilot