Du er logget ud – men vi har gemt din varekurv. Log ind igen og se indholdet i din varekurv.

Produktet er nu i din varekurven

Varekurv

Bag en regnbuelagkage

DIY

by Panduro

Bag en regnbuelagkage

Bag en eventyrlig regnbuelagkage! En lækker lagkage i alle regnbuens farver vil med garanti gøre lykke ved børnefødselsdagen eller en anden fest. Sørg for at pudre bordet med lidt kartoffelmel, inden du begynder at arbejde med fondanten, så den ikke sidder fast i underlaget.

Bag en regnbuelagkage

Sådan gør du

  • 1

    Bag lagkager med valgfri smag. Skift mellem lagkagebunde og fyld. Bland en smørcreme, og bred den ud i et tyndt lag over kagerne.

  • 2

    Rul hvid fondant ud i to tynde cirkler, som kan dække kagerne. Læg et overtræk over kagen, træk let i fondanten, og jævn den med fingrene. Brug en smoother for at få glatte overflader og flotte kanter. Skær forsigtigt overflødig fondant af i kanten.

  • 3

    Sæt den lille kage oven på den store.

  • 4

    Ælt hvid og grøn fondant sammen til en lysere grøn masse. Rul to lange pølser, og læg dem omkring kagernes bund. Gem et stykke grøn fondant til regnbuen.

  • 5

    Ælt hvid fondant sammen med lys rosa, gul, lyseblå og lilla fondant for at få pastelfarver. Form en rulle af hver farve, og opbyg en regnbue. Lad regnbuen tørre liggende.

  • 6

    Rul resten af fondanten ud, og udstik hjerter med en kageudstikker. Sæt hjerterne fast på kagen, inden fondanten er blevet tør. Skær hvide skyer ud, og sæt dem fast på regnbuen. Monter til sidst regnbuen øverst på kagen.

Flere krea-idéer
Trustpilot