Du er logget ud – men vi har gemt din varekurv. Log ind igen og se indholdet i din varekurv.

Produktet er nu i din varekurven

Varekurv

Lav flotte partyhatte

DIY

by Panduro

Lav flotte partyhatte

Lav selv flotte, fantasifulde partyhatte til børnefødselsdage og fester! Lav en navnehat med selvklæbende bogstaver i dekorationsgummi, og klip strimler ud til top og kant med en mønstret saks. Lim en farverig pompon fast på toppen som prikken over i'et. Lav en chik eventyrhat med selvklæbende øjne og blomster. Den store blomst i toppen laver du ved at klippe frynser ud af silkepapir, som du ruller sammen (se eksempel i vores instruktionsvideo). Vi har også lavet en rosa partyhat med flotte guldprikker af glitterlim og papirfrynser i guld. Klip strimler ud af gyldent metallicpapir, og klip frynser langs kanten. Lim en strimmel fast omkring hattens nederste kant, og rul en strimmel sammen og sæt den fast i toppen med lim.

Lav flotte partyhatte

Sådan gør du

  • 1

    Lav en skabelon: Brug en tallerken til at tegne en halvcirkel på et stykke almindeligt tegnepapir. Klip halvcirklen ud, og rul den sammen til et kræmmerhus. For at samle kræmmerhuset skal kanterne overlappe lidt, men du kan klippe et stykke af, hvis der bliver for meget overlap.

  • 2

    Tegn skabelonen af på hobbykarton, og skær eller klip halvcirklerne ud. Rul sammen til kræmmerhuse, og lim eller hæft sammen.

  • 3

    Dekorer partyhatten efter smag.

  • 4

    Mål og klip et stykke elastikbånd af, som kan holde hatten på plads under hagen.

  • 5

    Lim eller hæft båndet fast.

Flere krea-idéer
Trustpilot